Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Από 23 έως και 26 Απριλίου το Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων

(Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)





















Περαιτέρω πληροφορίες όπως αναρτήθηκαν από την κα Άννα Κoτσιου στo facebook :


"Ενόψει του Πρωταθλήματος 2015 Υπερπήδησης Εμποδίων, αυτό το τετραήμερο 23 – 26 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής σχετικά με το πρωτάθλημα:
1. H Κατηγορία Νέων Ίππων “ Rising Stars” και τα αγωνίσματα Ελεύθερης Συμμετοχής (OPEN) θα διεξαχθούν στο ιπποδρόμιο με χόρτο 90Χ90. Οι υπόλοιπες κατηγορίες κανονικά στο κεντρικό ιπποδρόμιο με χόρτο, όπως έχουν προκηρυχθεί.
2. Στους χώρους των στάβλων θα ισχύσει καθεστώς parc ferme, το οποίο σημαίνει ότι για την είσοδο στους στάβλους απαιτείται το ειδικό βραχιόλι, που θα διατίθεται στους δικαιούχους κατά τον κτηνιατρικό έλεγχο και αργότερα από την Γραμματεία των Αγώνων.
3. Ο κτηνιατρικός έλεγχος θα γίνει αύριο, Τετάρτη στις 12.00 στους χώρους των στάβλων και επισημαίνουμε ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση όλα τα άλογα να φέρουν microchip.
4. Οι απονομές των πρωταθλητών όλων των κατηγοριών και των νικητριών της κατηγορίας Αμαζόνων θα γίνουν όλες μαζί την Κυριακή 26/4, στο τέλος της ημέρας, μετά το πέρας της Κατηγορίας Ενηλίκων με την εξής σειρά: Αμαζόνες – Παίδες – Έφηβοι – Νέοι Ιππείς & Ενήλικες. Οι συγκεκριμένες απονομές θα γίνουν σε βάθρο και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η παρουσία σταβλιτών/συνοδών για το κράτημα των αλόγων.
5. Το Πρωτάθλημα θα τύχει ζωντανής μετάδοσης μέσω internet και του site της ΕΟΙ www.hef.gr (live streaming). Οι κατηγορίες που θα μεταδοθούν απευθείας από το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας και το Ολυμπιακό ιπποδρόμιο με χόρτο είναι :
• Την Παρασκευή, 24/4
Οι δύο πρώτες κατηγορίες Νέων Ιππέων (1ος γύρος) στις 10.00 και η κατηγορία Ενηλίκων (2ος και 3ος γύρος) στις 11.00 και η τελευταία Κατηγορία Αμαζόνων (2ος και 3ος γύρος) περίπου στις 17.30.
• Το Σάββατο, 25/4
Οι δύο τελευταίες κατηγορίες, η Κατηγορία Εφήβων (2ος και 3ος γύρος) περίπου στις 16.00 και η Κατηγορία Παίδων (2ος και 3ος γύρος) περίπου στις 18.00
• και την Κυριακή, 26/6 όλες οι κατηγορίες - τελικοί από τις 10.00 το πρωί έως και τις 19.30 το απόγευμα.
6. Κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος, θα γίνεται έλεγχος ευαισθητοποίησης των άκρων των ίππων, καθώς και έλεγχος γκετών (boot check).
7. Την Παρασκευή, 24 Απριλίου μετά το πέρας των αγώνων θα γίνει το PARTY των αγώνων, όπου θα διατίθεται δωρεάν «finger food»και μπύρα ΜΥΘΟΣ, ενώ θα λειτουργήσει bar.
8. Ενημερώνουμε τους ιδιοκτήτες των σκύλων που θα έρθουν στο Μαρκόπουλο ότι αυτά θα πρέπει να είναι δεμένα, ειδάλλως θα τους επιβάλλεται πρόστιμο 50 ευρώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου