Υλικά :
- 1 κούπα καρότα τριμμένα ή κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 1 κούπα αλεύρι
- 1 κούπα βρώμη
- 2-3 κουταλιές μέλι
- 1 κουταλιά σπορέλαιο
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη ή πατημένη (προαιρετικά - το σκόρδο βοηθάει στην καλή λειτουργία του πεπτικού και κυκλοφορικού συστήματος)
Ανακατεύετε πολύ καλά όλα τα υλικά σε ένα μπολ ώσπου το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο . Μπορείτε να προσθέσετε λίγο νερό αν τα υλικά δεν αναμειγνύονται καλά ή το μείγμα είναι πολύ στεγνό . Το μείγμα θα κολλάει επειδή έχει μέλι , αλλά πρέπει να είναι έτσι ώστε να μπορείτε να το πλάσετε σε μπαλάκια. Αφού βάλετε όλες τις μπαλίτσες σε ταψί με λαδόκολλα , τις ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά (προσοχή : ελέγχετε τες συχνά γιατί ο κάθε φούρνος διαφέρει).
Μαριάννα Συραγοπούλου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου