Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Φόνος 26 αλόγων στη Κόρινθο !


Απορώ πώς αυτό το περιστατικό δεν έφτασε στα αυτιά μου εδώ και ένα μήνα. Όποιος το έκανε δεν είναι άνθρωπος , δεν αξίζει να λέγεται έτσι. Πόση τρέλα χρειάζεται να κουβαλάς για να κάνεις κάτι τέτοιο !?

Πριν από ένα μήνα λοιπόν , στις 30 Απριλίου , 23 άλογα βρέθηκαν σκοτωμένα στους πρόποδες του οροπεδίου της Ζηρείας Κορίνθου και άλλα 3 βρέθηκαν τραυματισμένα και τελικά απεβίωσαν. Ο λόγος αυτής της απάνθρωπης και άρρωστης πράξης δεν είναι γνωστός, ούτε και ο δράστης βέβαια.

Τα άλογα ανήκαν
σε έναν 73χρονο , ο οποίος ήταν και ο μόνος που είχε άλογα στη Ζηρεία, και κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί κάποιος τσομπάνης να το έκανε γιατί όπως λένε κάποιος που αγαπάει τα ζώα δεν θα το έκανε αυτό. Το περιστατικό ανέφερε στο αστυνομικό τμήμα Ζηρείας η κόρη του 73χρονου , η οποία είπε ακόμη πως ο πατέρας της φρόντιζε να πληρώνει τις τυχόν ζημιές που μπορεί να έκαναν τα άλογά του αλλά ποτέ δεν πήρε επιχορήγηση αφού δεν είναι κάποιας συγκεκριμένης ράτσας.

Ο θάνατός τους προήλθε από πυροβολισμό, όπως εκτιμήθηκε από τον κτηνίατρο, και στην περιοχή βρέθηκαν κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Η κόρη του 73χρονου, κα Μπεκιάρη ,υπογράμμισε επίσης πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που γίνεται τέτοιο περιστατικό αφού πριν από δύο χρόνια είχε θανατωθεί ένα κοπάδι 12 αλόγων του 73χρονου. Οι οικογένεια εύχεται να βρεθεί ο δράστης από την αστυνομία αφού ούτε στην πρώτη περίπτωση βρέθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου